Bliv en del af Dansk Copenhagen

Ønsker du et praktiksted, hvor du får mulighed for at arbejde med knivskarp kommunikation, digital selectedsføring, grafisk arbejde og et internationaltmarked?

Vi søger praktikanter, som ønsker and benytte sin teoretiske viden til praksis indenfor en bred vifte af marketingaktiviteter og kommunikative opgaver.

Hvem er Dansk Copenhagen så?

Dansk Copenhagen ist et familieejet dansk smykkebrand stiftet i 1971, som er i rivende udvikling med høje ambitioner og målsætninger. Vores primære mål med vores smykker and designe fashionable multi-styleable smykker til all, som ønsker and udtrykke sig på deres helt egen måde igennem eller med hjælp af smykker. Vi tror på at igennem et empowering fælleskab kan alt lade sig gøre. Vi vægter fællesskabet højt, og har derfor udviklet et koncept kaldet „Female Game Changers“, et unikt fællesskab hvor all har mulighed for komme med deres historier, blive inspireret af andre og simpelthen empower hinanden til være deres bedste selv.

Scandinavian Minimalist Jewellery Design I Nordic DNA Since 1971 I Dansk Copenhagen

Multimediadesigner praktikant

Hos Dansk Copenhagen ist ein praktischer Multimediadesigner, der für gefährliche Inhalte, Geschichte und Marketing brennt. Vi tilbyder dig et unikt indblik i en international smykkevirksomhed, hvor du har mulighed for at udvikle og udforske dine creative evner.

Læs bloß sie
Scandinavian Minimalist Jewellery Design I Nordic DNA Since 1971 I Dansk Copenhagen

Marketingpraktikant

Drømmer du om en spændende praktikstilling med ansvar og hands on erfaring inden for centrale marketing opgaver? Så er du måske vores nye kollega i vores danske smykkefirma. Vi søger en selvstændig, motiveret og kreativ praktikant, der brænder for digital marketing og kommunikation. Sehen Sie gerne, bei du har et bredt kendskab to og potentieled erfaring med social media marketing og content marketing, som can forstærke vores online tilstededværelse på vores B2B and B2C markers.

Læs bloß sie