Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.
30 dages gratis returnering

Gratis forsendelse ved bestilling over DKK 499

Gratis forsendelse på DKK 499 I 30 dages gratis returnering I

Kurv 0

Ikke flere produkter tilgængelige for køb

Produkter
Tilføj bemærkninger til ordren
Subtotal Gratis
Se kurv
Forsendelse, skatter og rabatkoder beregnes ved kassen

TREND:ALERT: Ind i metaværelset

TREND:ALERT: Into the Metaverse
Fra metallisk couture til chikke sci-fi-silhuetter - disse fascinerende futuristiske styles er med til at udfordre modebilledet og tendenserne for 2023 

HVAD ER METAVERSE?

Der er meget snak om metaverse, især siden Mark Zuckerberg satsede Facebooks fremtid på det. Dette koncept smelter vores fysiske og digitale verdener endnu mere sammen og blander spil og shopping i spillet. Det tilbyder den ultimative flugt ind i en alternativ virkelighed - en onlineverden, hvor vi skaber vores avatarer, legemliggør vores ønsker og gør, som vi vil, næsten ubegrænset.

OVERFLOD AF GLIMMER OG GLANS

Denne ultimative fantasi afspejler sig også i modebilledet med masser af futuristisk inspirerede former, volumener inspireret af spilfigurer fra Fortnite eller film som Moonfall, Black Panther og Avatar 2. Vi vil se metalliske teksturer, nyheder inden for materialer, genbrugsmaterialer og biomaterialer. Masser af glimmer og glans, glammede rhinsten og mesh som en anden hud. Knælange støvler, plateauer og kattekostumer er obligatoriske. Skuldre, hals og talje vil være i fokus.

Search Here

Powered by Wishlist Guru

×