Bliv en del af Dansk Copenhagen

Ønsker du et praktiksted, hvor du får mulighed for at arbejde med knivskarp kommunikation, digital markedsføring, grafisk arbejde og et internationalt marked?

Vi søger praktikanter, som ønsker at benytte sin teoretiske viden til praksis indenfor en bred vifte af marketingaktiviteter og kommunikative opgaver.

Hvem er Dansk Copenhagen så?

Dansk Copenhagen er et familieejet dansk smykkebrand stiftet i 1971, som er i rivende udvikling med høje ambitioner og målsætninger. Vores primære mål med vores smykker at designe fashionable multi-styleable smykker til alle, som ønsker at udtrykke sig på deres helt egen måde igennem eller med hjælp af smykker. Vi tror på at igennem et empowering fælleskab kan alt lade sig gøre. Vi vægter fællesskabet højt, og har derfor udviklet et koncept kaldet “Female Game Changers”, et unikt fællesskab hvor alle har mulighed for komme med deres historier, blive inspireret af andre og simpelthen empower hinanden til være deres bedste selv.

Scandinavian Minimalist Jewellery Design I Nordic DNA Since 1971 I Dansk Copenhagen

Multimediedesigner praktikant

Hos Dansk Copenhagen søger vi en multimediedesigner praktikant, der brænder for fængende content, historiefortælling og marketing. Vi tilbyder dig et unikt indblik i en international smykkevirksomhed, hvor du har mulighed for at udvikle og udforske dine kreative evner.

Læs mere her
Scandinavian Minimalist Jewellery Design I Nordic DNA Since 1971 I Dansk Copenhagen

Marketingspraktikant

Drømmer du om en spændende praktikstilling med ansvar og hands on erfaring inden for centrale marketing opgaver? Så er du måske vores nye kollega i vores danske smykkefirma. Vi søger en selvstændig, motiveret og kreativ praktikant, der brænder for digital marketing og kommunikation. Vi ser gerne, at du har et bredt kendskab til og potentielt erfaring med social media marketing og content marketing, som kan forstærke vores online tilstedeværelse på vores B2B og B2C markeder.

Læs mere her